Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Tämä on vieraskirja. Tänne kuuluu

- ylläpitäjien kommentit tarinoista

- vierailijoiden kommentit tarinoista

- linkinvaihtopyynnöt(K18-sivuja ei oteta linkinvaihtoon)

- rakentava kritiikki

- muut asialliset viestit

Tänne ei kuulu

- mainokset

- perustelemattomat haukkumiset

- kiroilu

- spämmiminen

- viestit, joilla ei ole tarkoitusta(esim. huupalaboo)

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Colt

24.09.2019 18:51
on ikävä tosiasia, että pokémonhoitolakulttuuri vetää viimeisiä vinkuvia hengenvetoja. se, että suntuubi tekee samoin, luultavasti vie pokémonhoitolat mukanaan. ja mehän emme tahdo sitä, eikö niin? pystyssä olevia pokémonhoitoloita on edelleen muutamia, mutta tahtoisin perustaa yhden lisää. olen kuitenkin aika varma, että kahden ylläpitäjän voimin hoitolasta tulisi paljon parempi, joten olen nyt päättänyt jättää tämän viestin useamman hoitosivun vieraskirjaan.

pääpiirteissään kysymykseni on tosiaan se, että haluaisitko juuri Sinä perustaa pokémonhoitolan kanssani? etsin ihan kokoaikaista ylläpitäjäkumppania, mutta jos apulaisylläpitäjyys kuulostaa sopivammalta, siitä voinee neuvotella. jos vastaat myöntävästi, palaan vieraskirjaasi tiputtamaan discord-tägini. jos sinulla ei ole discordia ja haluat silti mukaan projektiin, ilmoita joku vaihtoehtoinen keskustelupaikka.

terveisin hieman epätoivoinen colt

Vastaus:

Jep, tosi harmillista. Yhdyn todellakin mielipiteeseesi, ja olisinkin oikeastaan valmis vastaamaan myöntävästi. Vastaus tulee vähän myöhässä, mutta mikäli vielä haluat aloittaa tämän projektin olisin mielelläni mukana. Voidaan sopia pikkuasioista sitten discordissa.

-Eräs henkilö

Nimi: Tähtikissa
Kotisivut: http://tulentahto.blogspot.com/

11.07.2019 07:42
Alkaisitteko linkinvaihtoon hoito- ja tarinasivu The Will of Firen kanssa? Vastausta meillekin päin kiitos!

Nimi: Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

18.02.2019 17:27
Tervehdys pitkän -- pitkän -- ajan jälkeen Gardeniasta! Elossa ollaan ja päivittelykierrosta tekemässä!

Mielenkiintoiseen tilanteeseen jäätiin tämän erikoislaatuinen kameran kanssa... Tuot ovelasti erikoisväritteisen Turtwigin osaksi juonta ja loppujen lopuksi Alexanderin tiimiä! Ensi luvussa selvääkin se kuinka Tämä tosiasiassa tapahtuu.

Tykästyin suuresti tähän luomaasi sivuhahmoon, Ludvigiin, joka on selvästi jäänyt ajassa tääksepäin! >;D Muutenkin annan sinulle suurta plussaa siitä kuinka kerrot hieman taustoja ja tuot erilaisia hahmoja mukaan tarinoihisi!

Tästä päästäänkin sitten tämän tarinan palkkoihin, jotka ovat 25 kultakolikkoa + 20 kultakolikkoa tutkimustyöstä erikoisten kuvien sekä kameran parissa (tutkijan Bonus), ja Chespielle 5 EXP-pistettä.


Ensi kertaan siis! ^^

Nimi: Dahaka

15.01.2019 16:03
Saa vai? Noh olisi vähä samallainen kysymys. Jos sinulla olisi pokemontiimi joka on joko tiettyä tyyppiä tai munaryhmää niin millainen se olisi? Esimerkiksi minun lempityyppi on Kummitus : Gengar, Durknoir, Jellicent , Froslass, Chandelure ja Mimikyu. Munaryhmä taas joko Hirviö(monster): Tyrantrum, Salazzle, Lapras, Aggron, Haxorus ja Tyranitar TAI Muodoton (amorphous): Gardevoir, Magcargo, Eelektross, Dusknoir, Jellicent ja Swalot

Vastaus:

Joo, saa kysyä!

Tyyppini olisi flying, ja tiimiin voisi kuulua Charizard, Talonflame, Noivern, Swellow, Braviary ja Noctowl. Munaryhmä olisi varmaan myös tuo monster, ja tiimiin kuuluisi Marowak, Tyranitar, Charizard, Rhydon, Torterra ja Tropius. Toinen vaihtoehto olisi dragon, johon kuuluisi Charizard, Heliolisk, Sceptile, Haxorus, Arbok ja Salazzle.

Nimi: Dahaka

09.01.2019 17:41
Uteliasutta. Jos olisit salipäälikkö niin mitä tyyppiä ja olisiko salissa mitään teemaa? Esim Mun haluama olisi 'Hykätty Öljynporaulautta' myrkkysalina. Välivastuksilla on Ghastly,Grimer, Qwilfish ja Koffing. Mulla taas on Tentacruel,(tavallinen)Muk ja Alolan Muk. Palkinnoksi saat sitten Öljymerkin, mustan pisaran muotoisen merkin, jossa on sateenkaarimainen vivahde kuten öljyssä

Vastaus:

Toi sun sali kuulostaa kyllä aika hienolta!

Itselläni olisi varmaan joko fire- tai grass-tyypin sali. Grass-sali voisi olla sellainen iso sokkeloinen, metsä. Välivastuksilla olisi Roselioita, Grovylejä, Grotleja, Cherrimejä, Breloomeja, Nuzleafeja, Kecleoneja ja Amoonguseja. Itselläni olisi Breloom, Sceptile, Torterra, Tropius ja Shiftry. Fire-sali voisi olla tulivuoren sisäinen sali, jossa pitää edetä kraaterissa. Välivastuksilla olisi Slugmia, Maqcargoja, Flareoneja, Salanditeja, Charmeleoneja, Monfernoja, Magmareita ja Heatmoreja. Itselläni olisi Magmar, Maqcargo, Monferno ja Infernape.

Grass-salin salimerkki muistuttaisi hieman Kalosin plant badgea. Fire-tyypin salimerkki on purkautuva tulivuori.

Kiitos kysymyksestä, tällaisia saa aina kysyä!

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

07.12.2018 08:47
Moi!
Ulkka on omituinen sen takia että et ole pistänyt koodia. Koodi pakottaa navigaation oikeaan reunaan, jossa se ei normaalisti ole, joten ilman koodia navi on vasemmalla. Pistä ulkkaan kuuluva koodi, niin sivu näyttää normaalilta :)

Vastaus:

Kiitos avusta

Nimi: Uskissim
Kotisivut: http://uskissimspokemon.blogspot.com//

02.11.2018 23:14
Siis apua, tuo nelosluvun pimiöpappa! "Mie en kyllä noita nykymaailman euroja hirveesti ymmärrä, mutta menköön ny tällä kertaa" XD Naurahtelen itsekseni.

Nimi: Rosa
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

29.10.2018 20:30
Hei tulin vastailemaan tarinaasi nyt. c:

Haluan heti ensiksi sanoa että kun suoritat työtehtävää tulee sinun ilmoittaa siitä tarinan otsikossa. Totta kai tunnistin että tässä aloitit tehtävän mutta silti tehtävänannossa lukee että se tulee merkitä aina tarinan alkuun.

Muutama vinkki muuten jos tarinaan haluaa lisää sisältöä/pituutta. Kuvaile ympäristöä, minkälaisia ihmisiä tai pokemoneja liikuskelee ympärillä, säätä ja muita kivoja yksityiskohtia! Tarina meni omaan makuuni liian ripeästi, siinä kyllä pysyi mukana mutta kaipaisin enemmän sisältöä ja luettavaa. Tarina oli kuitenkin sen verran mielenkiintoinen että olisi kivempi lukea vähän pidempää settiä.

Mua jäi kiinnostaa tää mysteerimies joka vaan anto random kameran Alexanderille. Dorasta ja Joshista tullaan varmasti kuulemaan tulevaisuudessakin. Uusi rikollisryhmä vaikutti mielenkiintoiselta, mikäköhän on heidän motiivi ja tulevaisuuden suunnitelmat?

Mutta juu tässä on palkinnot ja toivottavasti kirjottelet taas pian!
- 20 kk

Nimi: Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

13.10.2018 10:17
Tarinavastausta toiseen lukuun nimeltä Varkaus!

Alexanderin ja Chespien yhteinen taival ei lähtenytkään niin sujuvasti liikkeelle kuin mitä ehkä olisi voinut olettaa... Meowie-raukka jäi kiinni Pokémoneja myyvän klopin satimeen, ja oli lähellä että tätä odotti sama kohtalo.

Alexanderinkaan tilanteessa ei ollut huononemisen varaa, vaikka hän saikin varastettua Poképallon ja karistettua Growlithe-joukot sekä Nocrowl-partion kannoiltaan. Onnistuneesta varkaudesta voikin huokaista vain helpotuksesta -- Chespie sai oman pallon, jossa hän olisi nyt toistaiseksi turvassa.

Tässä luvussa tapahtui yllättävän paljon vaikka pituus olikin kompaktimman luokkaa, josta annankin paljon plussaa! On hienoa nähdä, kuinka tarina kuitenkin etenee sopivaa tahtia, huolimatta siitä minkä pituista tekstiä luetaan. ^^


Tästä tarinasta saat palkkioksi:


- 10 kk
- 2 EXP-pistettä Chespielle

Ammattiplussat:
- +20 kk minkä tahansa rikollisen toiminnan tekemisestä
- +30 kk varastetusta esineestä oman arvon päälle (mutta tässä tapauksessa pallo jää Chespielle)


- Sono

Nimi: Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

02.10.2018 12:38
Tervehdys Gardenian puolelta! Tulin antamaan tarinavastausta ensimmäiseen tarinaasi! :3333

Eli luku 1. Tapaaminen

Alexander jätti instituutin taakseen melko tuohtuneissa merkeissä... Onhan tämä melko nuori vielä mutta uskoisin että nuoren pojan into päätyy ennen pitkää orastavaan tutkijanpestiin. Mielenkiintoista päästä kyllä lukemaan pojan rikollisista toimista, ja siitä kuinka hän pyrkii toimimaan itsenäisesti, yksin ja vastata vain itselleen.

Tosiaan, tämä oli todella nopeasti luettavissa, lyhyt ja erttäin ytimekäs tarina, sanoisin jopa että lyhyt prologi mutta hyvään alkuun tällä päästiin! Tulevaisuudessa toki toivoisin enemmän tilanteiden avaamista, kuvailua ja hieman laajempaa kerrontaa. Poikkeuksia toki saa olla aina silloin tällöin mutta lähinnä ehkä jopa mielenkiinnosta olisi mukava lukea tarkempia yksityiskohtia tilanteista kuin tilanteista. ^^

Chespin päättää siis lähteä Alexanderin mukaan siinä toivossa, että saisi elintasonsa korkeammalle... Kaupungin joutomailla eläminen, metsästä evakkoon lähteminen ja pedoilta pakoilu eivät mitkään näistä kuulosta sellaisilta asioilta, joista Chespien kannattaisi pitää kiinni. Kuinkakohan suurena yllätyksenä tai shokkina se tosiasia Chespielle tulee, että Alexander onkin rikollinen - elleivät he sitten löydä yhteistä säveltä nimenomaan rikollisuuden polulta.


Tästä tarinasta annankin palkkioksi:

- 10 kk
- 1 x Rare Candy, ensimmäisen tarinan palkkio


P.S. Laitoin vaikeustasoksesi keskitason, sillä en nähnyt sinun ilmoittaneen sitä millä vaikeustasolla haluaisit hoitaa. Voit aina vaihtaa tämän jos vain tahdot - laita vain hoitajakirjaan tästä viestiä!

Mukavaa syksyn alkua, ja tervetuloa vielä kerran takaisin Gardeniaan!

- Sono

Nimi: Kiwi
Kotisivut: http://route1.suntuubi.com/

11.09.2018 16:52
Linkinvaihto käy :)

Nimi: Kiwi
Kotisivut: http://route1.suntuubi.com/

22.08.2018 19:00
8. tarinan kommentti:

Saat 8 kolikkoa, 9 exp-pistettä Blazelle, 9 exp-pistettä Fletchalle ja 10 exp-pistettä Moonille!

Nimi: Kiwi
Kotisivut: http://route1.suntuubi.com/

14.07.2018 23:20
7.tarinan kommentti:

Saat 10 kolikkoa, 8 exp-pistettä chimcharille, 11 exp-pistettä fletchlingille ja 8 exp-pistettä houndourille!

Nimi: Kiwi
Kotisivut: http://route1.suntuubi.com/

25.06.2018 23:33
6.tarinan kommentti:

Savun hälvetessä esiin paljastui pyörtynyt rockruff ja viimeisillä voimillaan pystyssä sinnittelevä chimchar. Onnittelut, voitit ensimmäisen salin!

Saat 6 kolikkoa, 10 exp-pistettä chimcharille, 10 exp-pistettä fletchlingille ja 7 exp-pistettä houndourille!

Nimi: Kiwi
Kotisivut: http://route1.suntuubi.com/

21.06.2018 23:40
5. tarinan kommentti:

Maltan tuskin odottaa kuulla lisää tuosta mysteerisestä naisesta, saatika sitten Alexin ja Maryn tulevista seikkailuista!

Saat 6 kolikkoa, 5 exp-pistettä Chimcharille, 8 exp-pistettä Fletchlingille ja 8 exp-pistettä Houndourille!

Nimi: Tragicomicastle
Kotisivut: http://eclipsee.suntuubi.com

13.06.2018 18:54
Haluan jatkaa linkinvaihtoa. Sivu on ollut epäaktina, kun suntuubi on hiukan temppuillut eikä muutenkaan ole ollut sinne mitään asiaa, mutta viikonloppuna, kun on aikaa (eikä tarvitse lähteä aamulla töihin) niin päivittelen kyllä sivuja.

Nimi: Saola
Kotisivut: http://ho/

23.05.2018 18:30
Ensimmäisen tarinan arvostelu.

Mukavan leppoisa ensimmäinen tarina! Keskustelu pienen teddiursan kanssa oli hauska ja samaan aikaan suloinen, hauska kun tuo väitti vastaan Ignis Townin nimestä, hah!

Tapahtumat etenivät ehkä turhan nopeasti, mutta tarinointi taitosi ovat oikein hyvällä mallilla. Keskity ensikerralla enemmän kuvailemiseen - helppo tapa saada pituutta ja syvennystä tarinan sisältöön!

Palkkioksi 15 PL ja Honeylle +2 exp.

Nimi: Roihu
Kotisivut: http://kipinakide.suntuubi.com/

18.05.2018 23:48
Linkinvaihto käy hyvin :3