Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Luku 2: Varkaus

(kertojana Alexander)

"Sinä siis suostut?" kysyin pokemonilta. Chespin nyökkäsi.  

"Sinulle täytyy löytää pokepallo", sanoin. Chespin nyökkäsi. Värähdin kun muistin Hearthomen kaupan kirskurihinnat. Siellä yksi pokepallo maksoi 150 kultakolikkoa. Hearthome oli kaupunki rikkaille, ja melkein kaikki köyhät olivat muuttaneet pois jo vuosia sitten. Mutta koska olin päättänyt ryhtyä rikolliseksi, voisinhan yhtä hyvin varastaa pokepallon. Täytyi vain keksiä hyvä suunnitelma, etten joutuisi heti vankilaan. 

"Chespin, voitko sinä odottaa tässä sillä aikaa kun käyn etsimässä sinulle pokepallon?" kysyin. Pokemon nyökkäai.

(kertojana Chespie)

Heti kun Alexander oli lähtenyt etsimään minulle pokepalloa, lähdin etsimään Meowia. Löysinkin hänet pian. Hän oli piiloutunut pensaan juurelle ja etsi ilmeisesti ruokaa.

"Hei", aloitin.

"Chespie! Sinä olet elossa!" Meow huudahti. "Miten selvisit?"

"Ei ihminen vahingoittanut minua", vastasin.

"Miten niin ei muka vahingoittanut?" Meow kysyi.

 

En ehtinyt vastata, kun neljä Spearowia hyökkäsivät kimppuumme.

"Suojaudu!" Meow huudahti ja iski yhtä niistä Scratchilla. Spearow ei ollut moksiskaan vaan iski Peckillä Meowiin samalla kun kolme muuta lensivät kohti minua. Äkkiä salama iski tainnoksiin Spearowit. Se ei ollut luonnon salama, se oli Thunderbolt. Suuri Luxray käveli esiin kulman takaa.

"Päätit sitten tehdä päivän hyvän työn, vai?" Luxrayn perässä kulkeva mies nauroi ivallisesti. "Ja keitäs meillä täällä on? Mitä luulet, Luxy, olisivatkohan nuo kaksi nappaamisen arvoisia?" Luxray nyökkäsi pienesti. Mies kaivoi taskustaan kaksi pokepalloa ja avasi ne. Manectric ja Electabuzz tulivat esiin niistä. 

"No niin, Elec ja Manec, napataanpas nuo kaksi. Ehkä joku haluaa ostaa ne", mies sanoi.

 

Electabuzz hyökkäsi Meowin kimppuun ja Manectric minun. Molemmat käyttivät samaa liikettä, Thunderboltia. Meow pyörtyi ensimmäisestä iskusta, mutta minä jäin juuri ja juuri pystyyn. Johtuu varmaan ruohopokemonien vastustuskyvystä sähköä vastaan. Mies heitti ikävystyneen näköisenä pokepallon kohti Meowia, eikä ystävälläni ollut voimia vastustaa. Meow siis jäi kiinni. Mies poimi pallon maasta.

 

"Antaa Chespinin olla, ei siitä kumminkaan kovin hyvää hintaa saisi", mies sanoi. "Meowthin Paydaystä voisi olla hyötyä, mutta jos se ei osaa sitä, laitan sen myyntiin. Ehkä siitä saa parikymppiä", mies sanoi. Sitten hän otti Manectricin, Electabuzzin ja Luxrayn takaisin pokepalloihin. Sitten mies käveli pois, ja saatoin vain katsella kun pokepallo, jossa oli ystäväni, pilkisti miehen taskusta tämän kävellessä pois.

(kertojana Alexander)

"OTTAKAA VARAS KIINNI!" kauppias huusi. Varastettu pokepallo kädessäni juoksin lujaa halki Hearthomen kohti sitä katua, jonne olin jättänyt Chespinin odottamaan. Muutaman minuutin kuluttua poliisien Growlithet juoksivat jo perässäni. Tilanne muuttui vielä tukalammaksi kun tajusin viiden Noctowlin liitelevän kaupungin yläpuolella. Käännyin sivukujalle. Se ei ollut se, jossa Chespin oli, mutta se tarjosi näkösuojaa. Noctowlit eivät nähneet tänne, eikä Growlithen ääni kantanut noin ylös. Joten ongelmanani oli enää kolme Growlitheä. Mikä oli sinänsä paljon, koska minulla ei ollut ainuttakaan pokemonia mukanani.

 

Äkkiä tajusin mahdollisuuteni. Tiiliaidassa oli muutamia aukkoja, joten saattaisin pystyä kiipeämään siitä. Growlithen ruumis ei soveltunut kiipeämiseen, joten suunnitelmani saattaisi toimia. Joka tapauksessa minulla ei ollut muitakaan mahdollisuuksia, joten lähdin kiipeämään. Muutaman aukon jälkeen tajusin, että muuri oli hieman hutera, ja kun olin huipulla se luhistui. Onneksi tiilten ropistessa maahan syntyi pölypilvi, ja pääsin risteykseen asti. Siinä piilouduin laatikkopinon taakse. 

 

Minulla oli onnea, koska Growlithet lähtivät väärään suuntaan. Jatkoin matkaani, ja saavuin pian sille sivukujalle, jossa Chespin odotti. Tajusin, että Noctowl ei enää lennellyt ylhäällä. Poliisit olivat luopuneet etsinnästä. Olin suorittanut elämäni ensimmäisen onnistuneen varkauden. Pysyin silti päätöksessäni olla kertomatta Chespinille. Sen sijaan painoin pokepallon tämän otsaan, ja pian pallo päästi äänimerkin. Otin Chespinin heti ulos pokepallosta.

"Nyt meidän on tehtävä suunnitelma, mitä aiomme tehdä seuraavaksi. Emme voi jäädä Hearthomeen enää pitkäksi aikaa", sanoin.

©2019 Hidden Power - suntuubi.com