Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Luku 8: Leijonakuninkaan poika

(Kertojana Alex)

Pokemonkeskuksessa vietetyn yön jälkeen heräsin. Chimchar nukkui sänkyni jalkopäässä, Fletchling vaatekaapissa ja Houndour pöydän alla. Herätin kaikki pokemonini ja menin tapaamaan Marya. Tämä oli jo hiukan toipunut koordinaattorikilpailun tuloksesta, muttei vieläkään suostunut osallistumaan seuraavaan, Kon Cityssä järjestettävään kilpailuun. 

"Miksi sitten jatkat matkaasi? Mikset vain palaa kotiisi, ei se ole kaukana täältä Gorou Citystä?" kysyin Maryltä.

"En tiedä", tämä tunnusti. "Mutta minulla on sinulle asiaa."

"Niin?" kysyin.

"Sinun pitäisi antaa pokemoneillesi nimet. Se osoittaisi, että välität niistä etkä pidä niitä pelkkinä otteluvälineinä. Olen kuullut, että jotkut kouluttajat tekevät niin. Jotkut jopa hylkäävät heikkoja pokemoneja ja jättävät ne PC:lle lojumaan. Jos annat pokemoneillesi nimen, osoitat että tiedät että niillä on vapaa tahto eivätkä ne ole vain aseita kouluttajien välisissä kamppailuissa", Mary sanoi.

"Enpäs ole miettinyt tuota. Tulkaa kaikki esiin!" huusin päästäen kolme pokemoniani ulos pokepalloistaan. 

 

"Chimchar, sinun nimesi voisi olla Blaze. Sen erikoiskyvynhän ansiosta voitit Miken", ehdotin. Chimchar pomppasi ilmaan kiljaisten ilosta.

"Fletchling, sinä voisit olla Fletcha. En tiedä miksi, mutta se nimi vain ... ööh ... sopii sinulle" sanoin.

"Fleetch-liing" vastanimetty Fletcha visersi nyökäten.

"Houndourille en keksi millään sopivaa nimeä. Mikähän se voisi olla?" kysyin Maryltä.

"Näin sen yöllä katselemassa kuuta", Mary vastasi.

"Sittenhän sen nimi voi olla Moon", ehdotin. Houndour pysyi vaiti. Ehdotimme myös muite nimiä, mutta jokaiselle se vain murisi. Pääsyimme siis siihen, että Houndourista tulisi Moon. 

 

Nimeämisen jälkeen pääsimme vihdoinkin pois Gorou Citystä Route kakkoselle. Mutta emme päässeet kovin pitkälle, kun joku mies Menman Poliisivoimista pysäytti meidät.

"Route kakkoselle on pääsy kielletty. Team Rocket yrittää pyydystää alueella liikkuvan Pyroar-lauman johtajan, ja huhutaan että Team Galactic on myös saapunut Menmaan. Tosin se vaikuttaisi tällä hetkellä olevan Tenya Cityssä, joten siitä ei ole täällä huolta mutta Team Rocketista on", poliisi sanoi. "Mutta jos annatte minun tulla mukaanne saatte kulkea Route kakkosen läpi."

"Sopii", vastasin lyhyesti. Niin me lähdimme matkaan.

 

"Fletcha, Quick attack!" käskin. Fletcha syöksyi vauhdilla kohti villiä Shinxiä, joka oli haastanut meidät otteluun. Shinx teki Sparkin, joka oli supertehokas Fletchaan.

"Tee Growl!" huusin. Fletchling päästi lauluäänen suustaan.

"Chim-chaa-ar!" Blaze huusi kuullostaen hätääntyneeltä. Apina osoitti kaatunutta Litleota, joka ei ilmeisesti päässyt ylös.

"Voi ei", poliisi sanoi. "Sitä pitää auttaa."

"Minä autan sen pystyyn", Mary lupasi. Hän antoi Litleolle tukea, ja leijonanpentu onnistui kuin onnistuikin nousemaan ylös.

"Ilmeisesti kolme muuta jalkaa toimivat edelleen, eikä jalassa vaikuttaisi olevan murtumia", poliisi ilmoitti. "Hyvä." Sitten poliisi laittoi jonkinnäköisen tukilaitteen jalkaan.

"Mikä tarkoitus tuolla on?" Mary kysyi.

"Litleo pystyy tämän ansiosta kävelemään ja varaamaan hieman painoa jalalle, vaikkei se vielä täysin toimikaan", poliisi selitti. "Nyt meidän pitää vain jättää se rauhaan."

 

Jatkoimme matkaamme halki Route kakkosen. Totuin pian erittäin vähäpuiseen ympäristöön ja ruohikoissa hyppiviin Electrikeihin. Muutama Pidgeykin lenteli taivaalla, mutta ne olivat liian korkealla. Äkkiä kuulin karjaisun.

"Tuon täytyy olla Pyroar-laumasta. Mennään hiljaa lähemmäksi", poliisi kuiskasi. Pian näimmekin kolme Pyroaria ja kolme Rocket-ryhmäläistä. Jokaisen Rocketin tiimi koostui Zubateista, Rattatoista, Koffingeista ja Ekanseista.

"Noilla ei pärjää Pyroareja vastaan", Mary tuumi. Hän oli oikeassa. Pyroarien Flamethrowerit tuhosivat jokaisen Zubatin, Rattatan, Koffingin ja Ekansin. Mutta sitten tuli ongelmia. Rakettiryhmän korkeampiarvoiset jäsenet Ariana, Proton ja Archer saapuivat paikalle. Jokaisella oli Weezingeistä, Arbokeista, Golbateista, Weavileista, Honchkroweista, Mukeista ja Victreebeleistä koostuva tiimi. Pyroarit onnistuivat lyömään kaikki paitsi kaksi Golbatia ja Victreebelin. Minä, Mary ja poliisi löimme Golbatit yhdessä. Sitten tuli ongelmia. Kaikki kolme Pyroaria makasivat maassa heikkoina. Eivät pyörtyneinä, mutta niin heikkoina etteivät jaksaneet otella. Ariana valmistautui heittämään pokepallon kohti yhtä Pyroaria samaan aikaan kun Proton ja Archer kaivoivat taskuistaan toiset. 

 

Sitten kuului karjuntaa, ja näin neljän Pyroarin ja viiden Litleon ryntäävän paikalle. Tajusin äkkiä että yksi niistä aristi hieman toista jalkaansa, vaikkei siinä enää tukilaitetta ollutkaan.

"Tuon on pakko olla se Litleo, jota autoimme aiemmin!" huudahdin.

"Miten se parani noin nopeasti?" Mary ihmetteli. Litleo jota autoimme aiemmin teki Emberin suoraan Victreebeliin samalla kun muut neljä Litleota ryntäsivät Tackleilla päin sitä. Victreebel taisteli hetken Litleoita vastaan, mutta kun Pyroarit ryntäsivät apuun, Victreebel luovutti. Yhdenkään Team Rocketilaisen pallo ei ollut osunut. Ariana, Archer ja Proton kaasuttivat rakettirepuillaan tiehensä, ja kolme alempiarvoista Rocketia ryntäsivät juosten karkuun. Poliisi kaivoi taskustaan jonkun laitteen ja paransi pokemonimme sen avulla.

 

Litleo jota autoimme käveli luoksemme kantaen suussaan jotain.

"Cheri-marja!" poliisi huudahti. "Nyt minä ymmärrän! Litleo söi cheri-marjan ja parantui sen ansiosta!"

"Hienoa että paranit" sanoin. Samassa lauman suurin Pyroar, joka oli selkeästi lauman johtaja, asteli Litleon luokse ja nuolaisi tämän naamaa. Litleo teki samoin Pyroarille.

"Pyroarit ja Litleot tekevät noin vain omille perheenjäsenilleen", poliisi sanoi hiljaa.

"Tarkoittaako se, että tuo Litleo on lauman johtajan poika?" Mary kysyi. Nyökkäsin. Sitten Litleo ja Pyroar lopettivat nuolaisut. Litleo käveli lähemmäs minua ja asettui otteluasentoon. 

 

"Moon, minä valitsen sinut!" huusin. Houndour loikkasi kentälle.

"Smog!" käskin, mutta Moon tekikin Howlin. Litleo käytti Leeriä. Ennen kuin ehdin käskeä mitään, molemmat iskivät Emberillä. Ne törmäsivät keskellä, eikä kumpikaan vahingoittunut. Litleo ryntäsi tekemään Tacklea.

"Väistä!" huusin, mutta Moon vain seisoi paikallaan. Tackle osui. 

"Ember!" käskin. Harvinaista kyllä, Moon totteli käskyä. Litleo ei ehtinyt väistää. Ember osui. Kaivoin taskustani pokepallon ja katsoin kysyvästi Litleota. Kun tämä nyökäytti päätään, heitin pokepallon kohti Litleota.

©2019 Hidden Power - suntuubi.com