Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Luku 7: Säihkettä ilmassa

Savun hälvetessä tajusin, että Rockruff oli kaatunut maahan ja Chimchar seisoi viimeisillä voimillaan pystyssä.

"Rockruff ei voi jatkaa, joten Chimchar voittaa. Salijohtaja Mikellä ei ole enää pokemoneja jäljellä, joten ottelun voittaa haastaja Alex!" tuomari kuulutti. Mary taputti innoissaan katsomossa. Flowy istui hänen sylissään. Zelda teki sitä mitä se oli tehnyt koko ottelun ajan, eli laukkasi villinä katsomossa. 

"Jes! Me voitettiin!" huusin ja ryntäsin kentälle halaamaan Chimcharia. Mike naurahti.

"Tässä on Iwi-merkki", salijohtaja sanoi ojentaen minulle pienen, kiven muotoisen merkin. Laitoin sen salimerkkikotelooni. Ottelun jälkeen olin kuitenkin melko väsynyt, joten kävin vain pokemonkeskuksessa parantamassa pokemonini ja menin sitten keskuksen yläkertaan nukkumaan.

 

Seuraavana aamuna heräsin virkeänä, valmiina uuteen päivään. Tänään olisi Maryn koordinaattorikilpailut, ja sen jälkeen lähtisimme yhdessä Route 2:lle. Oli varhainen aamu, joten en herättänyt Marya vaan menin kävelylle. Kävelyllä tapasin sen saman naisen, jota vastaan olin otellut ennen kuin haastoin Miken.

"Haastan sinut uusintaotteluun!" huusin tuolle. Tämä nyökkäsi.

"Molemmilla on yksi pokemon", nainen sanoi.

"Okei. Fletchling, mene!" huusin. Nainen ei sanonut mitään, vaan otti pokepallostaan esiin Gyaradoksen.

 

"Miten sinulla on Gyarados jo tässä vaiheessa matkaa?" kysyin. Nainen kaivoi taskustaan salimerkkikotelon. Siellä oli Iwi-merkki, Denki-merkki, Tomei-merkki, Kasai-merkki, Ame-merkki ja Yasai-merkki. Kuusi kahdeksasta Menman salimerkistä. 

"Peck!" käskin. Fletchling osui Gyaradokseen, mutta tämä ei edes värähtänyt. Nainen otti taskustaan Z-rannekkeen johon oli kiinnitetty Z-kristalli, asetti sen käteensä, painoi sitä ja asettui asentoon. Valtava Hydro vortex iskeytyi päin Fletchlingiä, ja pikkulintu oli tämän jälkeen poissa pelistä. Nainen otti Gyaradoksen takaisin pokepalloonsa. Sitten hän otti toisen pokepallon taskustaan ja avasi sen. Sieltä paljastui Charizard, jonka selkään nainen asettui. Sitten Charizard teki Flyn, ja nainen lensi pois lohikäärmeensä selässä.

 

Palasin takaisin pokemonkeskukseen ja pyysin hoitaja Joytä hoitamaan Fletchlingin kuntoon. Pian lintu taas viserteli iloisesti olkapäälläni. Mary oli odottamassa minua pokemonkeskuksessa. Hänellä oli kädessään paljon asusteita, jotka hän pukisi pokemoninsa päälle kilpailussa.

"Käytätkö kilpailussa Flowyä vai Zeldaa?" kysyin tytöltä.

"Zeldaa, koska kilpailun teemana on aurinko, valo ja energia. Sähköpokemonithan luovat valoa, ja lyön vetoa ettet löydä mistään Zeldaa energisempää pokemonia", Mary sanoi.

 

Kilpailuhallissa oli täysin pimeää lukuun ottamatta valaistua lavaa hallin keskellä. Istuin katsomossa. Olimme jotenkin onnistuneet saamaan eturivin paikat. Esitykset näkyisivät hyvin täällä. Chimchar ja Houndour istuivat paikalla, joka oli minun vieressäni (molemmat istuivat samalla paikalla) ja Fletchling istui olkapäälläni. Sylissäni pitelin Flowyä, joka ei ollut suostunut olemaan esityksen ajan pokepallossa. Sunkern halusi nähdä Maryn ja Zeldan esityksen. 

 

"Kilpailun visuaalinen kierros alkaa! Koordinaattoreiden esiintymisjärjestys näkyy nyt taululla!" yksi tuomari kuulutti. Vilkaisin taululle. Mary olisi heti toisena, Harry-nimisen koordinaattorin jälkeen.

"Nyt lavalle saapuu Harry!" toinen tuomari huusi. Harry-niminen valkopaitainen poika astui lavalle.

"Croco, valitsen sinut!" Harry huusi ja päästi Totodilen ulos pallostaan. Totodilella oli päässään mustat aurinkolasit ja rinnassaan kaksi kirkkaanpunaista kukkaa.

"Tooto-totodile! Tooto-totodile!" Croco huusi tanssiessaan ympäri lavaa. Harrykin tanssi Crocon mukana, ja vaikka tanssi oli yksinkertainen se oli silti upea. 

 

Tuomaristo antoi Harrylle pisteet 6, 5 ja 4(asteikolla nollasta seitsemään). 

"Seuraavana lavalle astuu Mary!" kolmas tuomari huusi. Mary asteli lavalle näyttäen hieman hermostuneelta.

"Zelda, matkaan!" Mary huusi päästäen Blitzlen ulos pokepallostaan. Zelda hirnahti ja tömäytti maata muutaman kerran kaviollaan. Zeldan päässä oli kruunu, ja kylkiin oli kiinnitetty molemmille puolille siniset kukat. Zelda oli ilmeisesti sähköttänyt niitä Shock Wavella ennen kilpailun alkua. Kun yleisö oli hetken ihaillut sähköaasia, Blitzle lähti liikkeelle. Se juoksi täysillä lavan ympäri, teki temppuja ja onnistui koko ajan pysymään vauhdissa. Mary ilmeisesti oli päättänyt näyttää teeman energia-osion tässä.

 

Tuomaristo antoi Marylle pisteet 7, 4 ja 4.

Sitten oli Erikan ja hänen Magic-Wynautinsa vuoro. Wynaut ei tehnyt mitään, se vain nökötti lavalla puettuna jääkruunuun ja lukuisiin erivärisiin kukkiin.

Tuomaristo antoi Erikalle pisteet 4, 3 ja 2.

Seuraavana lavalle astui Paul, joka käytti hänen Crunch-Sandileään. Sandilellä ei ollut mitään asusteita. Se tanssi näyttävästi lavalla, tehden uhkarohkeita temppuja. Sitten se istahti maahan. Mielestäni Paul olisi voinut perehtyä hieman paremmin kilpailun teemaan.

Tuomaristo antoi Paulille pisteet 2, 1 ja 5.

Seuraavana taitojaan esittelivät Edrian ja hänen Drowzee(Drowzee oli kilpailun ainoa pokemon jolla ei ollut kutsumanimeä). Drowzee kantoi taskulamppua, jonka napsautti päälle. Se teki sillä erilaisia varjokuvia, jotka näyttivät hienoilta.

Tuomaristo antoi Edrianille pisteet 7, 5 ja 5.

Sitten lavalle astui Sina. Hän otti pokepallostaan esiin Iron-Aronin. Ironiin oli kiinnitetty valonauha. Sina otti sen irti ja heitti sen ilmaan. Iron juoksi sen alle, ja nauha laskeutui Aronin selkään. Sama toistui monta kertaa.

Tuomaristo antoi Sinalle pisteet 7, 6 ja 7.

 

Viimeisenä esiintyi Alex(en siis minä, vaan joku toinen Alex). Tämä oli hieman sotkuisessa kunnossa.

"Pöllö, valitsen sinut!" Alex huusi. Pöllö? Ei ollut yhtään jaksanut vaivautua keksimään parempaa nimeä. Pöllö-Hoothootilla ei ollut mitään päällään, eikä se tehnyt mitään.

"Öh, unohdin mitä meidän piti tehdä", Alex sanoi.

Tuomaristo antoi Alexille pisteet 0, 0 ja 0.

 

Puolen tunnin jälkeen alkoi vetovoimakierros. 

"Pöllö, Sunny day!" Alex huusi. Aurinko alkoi paistaa(hallissa oli lasikatto). 

"Croco, Water gun!" Harry ohjeisti. Croco teki Water gunin. Se näytti oikein hienolta, ihan kuin Croco olisi ollut suihkulähde.

"Zelda, riko se Shock wavella!" Mary huusi. Zelda suuntasi sähkönsä kohti vesisuihkua, ja se räjähti. Sinikeltainen räjöhdys näytti todella hienolta.

"Earthquake!" Paul käski Sandileaan. Maanjäristys ravisteli areenaa.

"Charge!" Mary kiljaisi. Zelda onnistui pysymään pystyssä ja tekemään Chargen. Se näytti upealta, kun takana oli maanjäristys.

"Pound maanjäristykseen!" Edrian käski. Drowzee mäjäytti maata Poundilla, ja teki reiän maahan. Maa pöllysi ja hiekka peitti hetkeksi koko kentän. 

"Croco, Water gun!" Harry karjui. Totodilen Water gun puhdisti areenan hiekasta - ja puhalsi hiekat suoraan päin katsomoa. 

"Pöllö, Peck!" Alex huusi. 

"Shock Wave!" Mary kiljui. Se osui Pöllöön, mutta meni pieleen. Pöllön Peck näytti entistä hienommalta kun sitä oli vahvistettu sähköllä.

"Water gun, ja sitten Dragon claw!" Harry huusi. Croco teki ensin Water gunin ja sitten halkaisi sen Dragon clawilla. Se oli hienon näköistä. Sitten vilkaisin taululle. 20 sekuntia jäljellä.

"Shock wave ja Quick attack!" Mary huusi. Zeldan yhdistelmästä muodostui Volt tacklea muistuttava hyökkäys.

"Croco, vielä Water gun!" Harry käski.

"Magic, Mirror coat!" Erika sanoi. Wynaut heijasti Water gunin päin Ironia, joka väisti taidokkaasti ja teki Bulldozen, joka sai maan järisemään.

 

Piip.

 

Aika loppui, ja tulokset ilmestyivät taululle.

1. Harry

2. Mary

3. Edrian

4. Alex

5. Sina

6. Paul

7. Sina

 

Kilpailujen jälkeen juttelin itkuisen Maryn kanssa. Tämä oli päättänyt, ettei enää halua olla koordinaattori.

"Minä vihaan kilpailuja! Me teimme kaikkemme, mutta emme silti voittaneet!" Mary huusi.

"Blii-itz", Zelda vahvisti.

"Mary. Vaikka häviäisit kerran, voit voittaa ensi kerralla. Kun treenaat kovasti, kehityt paremmaksi ja voit voittaa jopa mestaruuskilpailut", sanoin. Mary tuhahti.

"Eiköhän lähdetä Route 2:lle ja Kon Cityyn", ehdotin.

©2019 Hidden Power - suntuubi.com