Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

MMary

Mary on pieni tyttö, joka lähti kotoaan, joka sijaitsee jossain päin Route 1:stä, seuraamaan Alexia, koska oli kiitollinen Sunkerninsa, Flowyn, pelastamisesta. Kun Mary sai Gorou Cityssä Alexin kiinni, Alex kysyi mitä tyttö aikoi tehdä matkallaan. Mary päätti ryhtyä koordinaattoriksi, ja pian onkin tytön ensimmäisen kilpailun aika.

Ensiesiintyminen: Luku 2: Seikkailu Route 1:llä

Koordinaattoripisteet: 10/100

Pokemonit

Flowy (Sunkern) - taso 9

Flowy on pieni Sunkern, joka nähtiin ensimmäisen kerran Route 1:llä, missä Alex auttoi Maryä etsimään sitä. Fletchling oli kaapannut Flowyn tämän pienen korun takia. Alex tajusi sen, ja Flowy pääsikin vapaaksi Fletchlingin saatua korun. Tämän jälkeen Alex nappasi Fletchlingin. Flowyn ja Fletchlingin välit eivät edelleenkään ole kovin hyvät, mutta kaksikko yrittää tulla toimeen toistensa kanssa.

Ensiesiintyminen: Luku 2: Seikkailu Route 1:llä

Zelda (Blitzle) - taso 17

Zelda nähtiin ensimmäisen kerran Gorou Cityssä, kun Mary ja Alex olivat juuri tavanneet toista kertaa toisensa. Zelda osoittautui heti riehakkaaksi ja innokkaaksi: joskus se menee vähän liiallisuuksiin. Pohjimmiltaan Zelda on kuitenkin kiltti, vaikka Blitzlen vahingossa tekemät Shock wavet aiheuttavatkin usein melkoista vahinkoa

Ensiesiintyminen: Luku 5: Pikkutyttö pokemonkouluttajana

Crann

Crann on uusi pokemonkouluttaja, joka ottelee aina täysillä. Crann nähtiin ensimmäisen kerran Route 1:llä, sen jälkeen kun Alex oli pelastanut Flowyn ja napannut Fletchlingin. Crann päätyi ottelemaan Alexia vastaan. Ottelusta tuli tiukka, mutta lopulta Crann voitti. Tämän jälkeen Crann paljasti omistavansa Iwi-merkin. Alex ja Crann eivät kuitenkaan ehtineet jutella kauaa, sillä Crannin Tauros lähti rynnistelemään kohti Mimi Townia, ja tunnollisena kouluttajana Crann lähti perään.

Ensiesiintyminen: Luku 3: Ottelun taikaa

Salimerkit: Iwi-merkki

Pokemonit

Totodile - taso 15

Crannin Totodile esiintyi ensimmäistä kertaa Crannin ottelussa Alexia vastaan. Totodile voitti Alexin molemmat pokemonit paljastaen näin olevaansa voimakas pokemon. Totodile on oletettavasti Crannin aloituspokemon, ja melko varmasti auttanut Iwi-merkin voittamisessa. Totodilen persoonallisuudesta ei ole varmaa tietoa.

Ensiesiintyminen: Luku 3: Ottelun taikaa

Pidgey - taso 12

Crannin Pidgey esiintyi ensimmäistä kertaa ottelussa Alexia vastaan. Pidgey hävisi Alexin Fletchlingille, mutta otteli siitä huolimatta lujaa. Pidgeyn taustasta tai persoonallisuudesta ei ole varmaa tietoa.

Ensiesiintyminen: Luku 3: Ottelun taikaa 

Tauros - taso 33

Crannin Tauros esiintyi ensimmäisen kerran Alexia vastaan käydyn ottelun jälkeen, kun Crann kutsui tämän syömään. Tauros kuitenkin villiintyi ja lähti laukkaamaan kohti Mimi townia. Tauros on luultavasti ollut alunperin jonkun muun kuin Crannin pokemon, ja Crann on joko saanut tai vaihtanut sen johonkin toiseen.

Ensiesiintyminen: Luku 3: Ottelun taikaa

Anthon

Anthon on Alexin veli, joka matkasi kaksi vuotta itsekseen ennen kuin joutui palaamaan kotiin jotta Alex voisi aloittaa matkansa. Tuossa ajassa Anthon ehti saada seitsemän salimerkkiä ja kerätä paljon voimakkaita pokemoneja. Doku-merkki puuttuu kuitenkin vielä, ja Anthon aikookin suunnata Saigo Cityyn heti kun äiti hänet päästää...

Ensiesiintyminen: Luku 1: Lähtö Mimi Townista

Salimerkit: Iwi-merkki, Denki-merkki, Tomei-merkki, Kasai-merkki, Ame-merkki, Yasai-merkki ja Kaze-merkki

Pokemonit

Squirtle -> Wartortle -> Blastoise - taso 39

Anthonin ensimmäinen pokemon oli Squirtle, jonka hän sai professori Tomoelta kaksi vuotta ennen tarinan alkamista. Tarinan alkaessa se oli jo kehittynyt Blastoiseksi. Blastoisen persoonallisuudesta ei ole varmaa tietoa.

Ensiesiintyminen: Luku 1: Lähtö Mimi Townista

Kehittyi Wartortleksi: Ennen lukua 1: Lähtö Mimi Townista

Kehittyi Blastoiseksi: Ennen lukua 1: Lähtö Mimi Townista

Cloyster - taso 35

Cloyster esiintyi Anthonin pokemonina kun Alex ja Anthon tapasivat juuri kun Alex oli aloittanut matkansa.

Ensiesiintyminen: Luku 1: Lähtö Mimi Townista

Floatzel - taso 36

Floatzel esiintyi Anthonin pokemonina kun Alex ja Anthon tapasivat juuri kun Alex oli aloittanut matkansa.

Ensiesiintyminen: Luku 1: Lähtö Mimi Townista

Gengar - taso 37

Gengar esiintyi Anthonin pokemonina kun Alex ja Anthon tapasivat juuri kun Alex oli aloittanut matkansa.

Ensiesiintyminen: Luku 1: Lähtö Mimi Townista

Vaporeon - taso 34

Vaporeon esiintyi Anthonin pokemonina kun Alex ja Anthon tapasivat juuri kun Alex oli aloittanut matkansa.

Ensiesiintyminen: Luku 1: Lähtö Mimi Townista

Ivysaur - taso 21

Anthon käytti Ivysauria ottelussaan Alexin Chimcharia vastaan. Taistelu oli tiukka, mutta lopulta Ivysaur voitti. Ivysaur on Anthonin uusin pokemon, eli tämä on varmastikin napannut sen paluumatkalla Nana Citystä.

Ensiesiintyminen: Luku 1: Lähtö Mimi Townista

Mystinen nainen

Mystisen naisen nimeä ei ole tiedossa. Tämä esiintyi ensimmäisen kerran Gorou Cityssä, missä hän otteli Alexia vastaan ennen Alexin saliottelua ja uudestaan saliottelun jälkeen. Hän voitti molemmat ottelut, mutta ensimmäinen oli tiukka kun taas toisen nainen voitti yhdellä iskulla. Nainen paljasti toisen ottelun aikana omistavansa kuusi salimerkkiä. Heti ottelun jälkeen hän lensi Charizardinsa selässä pois Gorou Citystä.

Ensiesiintyminen: Luku 5: Pikkutyttö pokemonkouluttajana

Salimerkit: Iwi-merkki, Denki-merkki, Tomei-merkki, Kasai-merkki, Ame-merkki ja Yasai-merkki

Pokemonit

Skarmory - taso 20

Mystinen nainen käytti Skarmoryä ensimmäisessä ottelussaan Alexia vastaan. Koska nainen ei antanut käskyjä, Skarmory otteli itsenäisesti. Teräslintu onnistui voittamaan Alexin Fletchlingin, mutta hävisi Houndourille.

Ensiesiintyminen: Luku 5: Pikkutyttö pokemonkouluttajana

Pidove - taso 17

Pidove oli naisen toinen pokemon hänen ensimmäisessä ottelussaan. Nainen ei antanut hänellekkään käskyjä. Pidove osoittautui sinnikkääksi ja voimakkaaksi, ja voitti Alexin Fletchlingin.

Ensiesiintyminen: Luku 5: Pikkutyttö pokemonkouluttajana

Gyarados - taso 65

Naisen Gyarados otteli Fletchlingiä vastaan naisen ja Alexin toisessa ottelussa ja nitisti tämän yhdellä Hydro Vortexilla.

Ensiesiintyminen: Luku 7: Säihkettä ilmassa

Charizard - taso 71

Charizard teki nopean ensiesiintymisensä Gorou Cityssä, missä se teki Flyn ja lennätti mystisen naisen pois kaupungista

Ensiesiintyminen: Luku 7: Säihkettä ilmassa

 

 

©2019 Hidden Power - suntuubi.com