Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Luku 5: Pikkutyttö pokemonkouluttajana

 

Kun suuntasin salille, törmäsin, kirjaimellisesti törmäsin, johonkin pieneen tyttöön. Ei kestänyt kauaa, kun tunnistin hänet samaksi tytöksi, jota olin auttanut Route 1:llä.

"Mitä sinä täällä teet?" kysyin. Tyttö ei ehtinyt vastata, koska äkkiä tytön takaa tömisteli Blizle, joka kaatoi tuon kumoon ja laukkasi kohti minua. Ehdin juuri ja juuri hypätä sivuun. Blizle ryntäsi uudestaan kohti minua.

"Zelda, lopeta!" tyttö kirkaisi. Blitzle pysähtyi, muttei rauhoittunut yhtään. Tyttö kaivoi laukustaaan marjan ja ojensi sen Blitzlelle. Blitzle mutusti sen nopeasti, eikä enää ollut vihainen. Seuraavaksi tyttö antoi Blizlelle juotavaa vesipullosta. Blizle hirnahti iloisesti.

"Onko tuo Blizle sinun pokemon?" kysyin. Tyttö oli korkeintaan kuusivuotias, ja pokemonin sai itselleen vasta kun täytti kymmenen. Tai minun tapauksessa kaksitoista.

"Ei, Zelda on isän pokemon. Se lähti seuraamaan minua kun lähdin kotoa. Mutta on minulla omakin pokemon, Flowy", tyttö sanoi. Juuri kun olin kysymässä, kuka Flowy oli, Sunkern kurkisti tytön olkapäältä. Se oli ilmeisesti ollut tytön hupparin hupussa koko ajan.

"Isä antoi minulle Flowyn viisivuotissyntymäpäivälahjakseni. Zelda on isän pokemon, mutta se on hyvin kiintynyt minuun ja halusi lähteä mukaani kun lähdin perääsi", tyttö selvensi.

"Vai niin. Mikä nimesi on?" kysyin.

"Nimeni on Mary", tyttö vastasi.

"Vaikka tuo Blizle olisikin ollut isäsi, minusta se on ollut sinun pokemon siitä lähtien, kun päätti alkaa seuraamaan sinua", sanoin. Mary ei vastannut mitään.

"Eiköhän anneta pokemoniemmekin tutustua toisiinsa", ehdotin ja päästin Chimcharin, Fletchlingin ja Houndourin ulos pokepalloistaan. Flowy, Maryn Sunkern, vilkuili Fletchlingiä hieman epäilevästi. Chimchar loikki heti Zeldan luokse ja ojensi tälle kätensä. Sitä Chimcharin ei olisi pitänyt tehdä, sillä sekunnin kuluttua Blitzle iski, joko tahallaan tai vahingossa, Shock wavella. Chimchar pöllähti taaksepäin, kompuroi hetken ja pöyrtyi sitten. Kutsuin sen takaisin pokepalloon. Mary torui Zeldaa hieman. Blitzle ei kuitenkaan välittänyt siitä, vaan lähti taas laukkaamaan villisti. Äkkiä minulle tuli mieleen kysymys.

"Onko sinulla vanhempiesi lupa olla täällä?" kysyin.

"Isän. Äiti ei päästänyt minua, mutta isä halusi minun lähtevän. Isä haastoi äidin pokemonotteluun, ja voittaja saisi päättää lähtisinkö minä. Isän Drapion voitti äidin Delcattyn", Mary selitti.

"Mitä aiot tehdä matkallasi, siis muuta kuin seurata minua?" kysyin.

"Minusta tulee koordinaattori", tyttö vastasi. Nyökkäsin.

"Gorou Cityn koordinaattorikilpailu on huomenna. Voisin tänään haastaa salin, ja huomenna sinä voit mennä koordinaattorikilpailuun. Minä tulen tietenkin katsomaan", sanoin.

"Ja minä tulen katsomaan saliotteluasi", Mary sanoi hymyillen. Minunkin kasvoilleni ilmestyi hymynpilkahdus. Vaikutti siltä, että saisin matkalleni seuraa. Maryn ilmestyminen ei ollut päivän ainoa yllätys. Kun tulimme salille, huomasimme, että salin seinään nojaili nuori, ehkä kaksikymmenvuotias, nainen.

"Haastan sinut otteluun", nainen ilmoitti.

"Hyväksyn haasteen!", huudahdin. Nainen ei sanonut mitään, vaan otti pokepallostaan esiin Skarmoryn. Skarmory oli terästyyppiä, tulityypillä olisi etu siihen.

"Chimchar, valitsen sinut!" huudahdin. Mutta innokkaan apinan sijaan pokepallosta ilmestyikin maassa makaava Chimchar, jonka silmät olivat painuneet kiinni. Muistin vasta nyt Zeldan ja Shock waven. Olisi pitänyt käydä pokemonkeskuksessa ennen salille menoa. Palautin Chimcharin pokepalloonsa.

"Houndour, valitsen sinut!" huusin. Tällä kertaa tulos oli toivottu, musta koira oli valmis otteluun.

"Howl!" ohjeistin. Mutta Houndour ei totellut, vaan hyökkäsi Emberillä. Se osui Skarmoryyn, mutta teräslintu ei lannistunut vaan iski Air cutterilla. Houndouriin osui, ja koira lennähti kauemmas. Sen huuli oli irvessä.

"Tee Ember!" käskin, mutta sen sijaan Houndour käyttikin Leer-Howl-comboa. Täytyi myöntää, että se oli nokkelaa, Houndourin hyökkäysvoima nousi ja Skarmoryn puolustus laski. Ennen kuin ehdin käskeä mitään, Houndour iski Emberillä. Skarmory kiljaisi mutta ei luovuttanut vaan iski Peckillä. Houndour vastasi uudella Emberillä, mutta Skarmory väisti. Sitten rautalintu iski Air Cutterilla. Houndour kellahti maahan pyörtyneenä. Otin sen takaisin pokepalloonsa lepäämään

"Fletchling, valitsen sinut!" huusin ja päästin linnun ulos pallostaan. Fletchling osasi vain normaalityypin hyökkäyksiä, jotka eivät olleet kovin tehokkaita terästyypin Skarmoryä vastaan, mutta lintu oli ainoa jäljellä oleva pokemonini.

"Quick attack!" käskin. Ilmeisesti Houndourin Emberit olivat tehneet paljon vahinkoa Skarmoryyn, sillä yksi Quick attack riitti voittamaan sen. Nainen ei edelleenkään sanonut mitään, otti vain Skarmoryn takaisin pokepalloon ja päästi esiin Pidoven. Pidove iski heti Gustilla, ja heti sen jälkeen Quick attackilla.

"Growl!" huusin, ja Fletchling teki Gwowlin. Nyt Pidoven hyökkäykset eivät olleet yhtä tehokkaita. Pidove käytti Sand-attackia vähentäen Fletchlingin osumatarkkuutta.

"Quick attack!" käskin. Sand-attack oli kuitenkin tehnyt tehtävänsä: Quick attack ei osunut. Pidoven Gust sen sijaan osui. Fletchling putosi hävinneenä maahan. Nainen palautti Pidoven pokeepalloonsa ja juoksi pois. Katsahdin hämmästyneenä Maryyn. No, viis yhdestä häviöstä, pokemonkeskusreissun jälkeen vuorossa olisi saliottelu!

 

Kiwin kommentti:

Ei vielä arvosteltu

Oma kommentti:

Saatiinhan tapahtumiakin vihdoin hieman etenemään! Maryn oli alunperin tarkoitus tulla kuvioihin vasta saliottelun jälkeen, mutta päädyinkin tähän. Tuohon salaperäiseen naiseen kyllä palataan myöhemmin, mutta ei ihan lähiaikoina. Seuraava tarina onkin jo saliottelu!

- Eräs henkilö

©2019 Hidden Power - suntuubi.com